© 2019 by Andrea Möhn Architects

  • Grey Instagram Icon
WALHALLA HOUSE

This single-family house is built upon a plot within a redeveloped harbour area. The ground floor has an open character and contains a big kitchen along with a working space. The private part of the house is conceived as a volume, built of prefabricated wooden elements, hovering over the ground floor.
As contrast of the wooden interior, the exterior of this volume is finished with plaster in an abstract detailing.

 

 

Location:             

Client:                  

Design:                

Status:                 

Area:                   

Photography:       

Project architect: 

                            

Walhalla, Rotterdam

private

2008-2009

completed 2010

180 m2

Inga Powileit

René Bouman | Andrea Möhn

© Möhn + Bouman Architects