© 2019 by Andrea Möhn Architects

  • Grey Instagram Icon
THE NEST

Daycare centre Woutershof provides daycare for a large group of both physically and mentally challenged adults. Two volumes -clad with slate- overlap each other, resulting in a large roof-light above the main corridor. The corridor is oversized in order to allow activities to take place within this large space.

The shape of the building plays an active role in the use of sun and shadow. The warm colour of the cladding embeds the building in it's natural environment.

Location:              

Client:                  

Design:                

                            

Status:                 

Area:                   

Photographer:     

Project architect: 

                            

Alphen a/d Rijn

Stichting Ipse de Bruggen

2006-2007 first stage

2009-2011 second stage

completed 2013

1.120 m2

Sarah Blee

Andrea Möhn

© Möhn + Bouman Architects