© 2019 by Andrea Möhn Architects

  • Grey Instagram Icon
PROTECTED HOUSING

Aim of this housing facility for mentally disabled is to offer a more socially integrated life for the inhabitants. Therefore the building is situated in an existing neighbourhood. Entrance and supporting facilities at the corner of the building are having a public character.

The rest of the building has a dark façade behind a screen of white birches, forming a subtle filter between the neighbourhood and the inhabitants of the building.

​

Location:

Client:                  

Design:                

Status:                 

Area:                   

Photographer:     

Project architect: 

                            

Zoetermeer

Adriaan van Erk bv

2008

completed 2011

1.750 m2

Sarah Blee

René Bouman | Andrea Möhn

© Möhn + Bouman Architects