© 2019 by Andrea Möhn Architects

  • Grey Instagram Icon
PLAYGROUND

This playground, part of a carefully renovated 100 year old school, is situated in the courtyard of an old housingblock on the Rotterdam peninsula Katendrecht. 

Existing trees and a bambooforest were integrated in the new plan. Togehtehr with additional new wodden objects they create a natural and stimulating environment for the children. 

A playfull fence of chestnut wood poles both divides and connects the housing and the school area. 

 

Location:              ​

Client:                  
Design:                

Status:                 

Area:                    

Photographer:     

Project architect: 

                            

Rotterdam​

Municipality 
2014​

completed 2015

965 m2

Jett Lu, Möhn+Bouman

Andrea Möhn​​​

© Möhn + Bouman Architects