CIRCULAR TOWN HALL DIEMEN

It started with ambition, the ambition of the Municipality of Diemen to take on the challenge to carry out the redesign of their town hall as circular as possible. This had to be done within the framework of available resources and functional and technical requirements for the public functions. With the same quality as a non-circular environment. This way the municipality can be an example and inspire others. 

 

After formulating the intended result, the project was put out to tender as an integral assignment for design and execution. The municipality chose  AM_A Andrea Möhn Architects and Van Der Plas Meubel & Project bv. With circular reuse as their drive, the architect and interior designer started with an inventory of existing materials for quality and applicability. Together with the package of requirements of the municipality and consultations with the users, we have worked towards a definitive design as well as planning for the implementation that meets the wishes/requirements of the municipality. A result that Diemen is proud of. A nice environment for the users and a visibly inspiring story for residents of Diemen and many others.

 

 

 

by Circulaire Herinrichting - Raadzaal en Publiekshal Gemeente Diemen

 

 

Location:             

Client:                  
Design:             

Status:                  

Area:                    

Project architect:  

 

 

                               

Diemen, The Netherlands

Gemeente Diemen
2018

completed in 2018

920 m2

Andrea Möhn​​​

© AM_A Andrea Möhn Architects 

150copy copy.jpg
perspective_met ruimtes.jpg
DSC_5757.JPG
DSC_5816 copy.jpg
150 impressie circulair.jpg
LIGLE5840 (1).JPG
IMG_0242.JPG
aa.jpg
aa2.jpg
IMG_5238.jpg
DSC_5681cut.jpg
compositie 01 grey.jpg
Have a look at the entire book here
DSC_5730.JPG
DSC_5743.JPG
DSC_5740 copy.jpg